Sõmeru jõudis karikavõistlustel kaheksa parema hulka

Kossuliiga esiliiga esikolmik selgub täna Sõmerul

Täna mängitakse välja Lääne-Viru Kossuliiga esiliiga esikolmik. Põhiturniiri lõpp on esiliigas eriti põnev. Võitja ning kogu esikolmik selgub alles viimase mänguga, mis peetakse Sõmerul. Esikolmikusse pürivad meeskonnad on Sõmeru, “meie” Toidukaubad ja Ilves Transport.

Parimad võimalused võiduks on Sõmeru meeskonnal, kes on kahel korral alistanud “meie” Toidukaubad tulemusega 82:61 ja 75:73 ning korra kaotanud Ilves Transpordile 66:70. Nende mängude plussid ja miinused on neil kokku +19.

“meie” Toiduakubad on omakorda saavutanud põhiturniiril kaks võitu ja kaks kaotust nimetatud vastastega. Esmalt jäedi alla Sõmerule 73:75 ja 61:82 aga seejärel saavutati väärtuslikud võidud Ilves Transpordi üle tulemustega 41:30 ja 87:84.Põhiturniiri plusssid ja miinused omavahelistes mängudes on seega -9.

Ilves Transport on saavutanud ühe võidu Sõmeru üle 70:66 ja saanud kaks kaotust “meie” Toidukaupadelt 30:41 ja 84:87, plusside-miinuste suhe enne õhtust mängu -10.

Seega aitab Ilves Transporti kolmandast kohast ülespoole vaid võit, sest kohtade reastamisel vaadatakse esmalt omavaheliste mängude võite ja kaotusi. Kui kaotatakse, saavutatakse esiliigas kolmas koht ja kui võidetakse hakatakse lugema plusse ja miinuseid kõigi kolme omavahelistes mängudes.

Esiliiga eriti põnev lõppvaatus rullub lahti täna õhtul Sõmerul!

Kahjuks pole pealtvaatajaid saali lubatud!

 

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.