2023a. Škoda Kossuliiga karikavõitu kaitses SKA/Päästekool

Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõistlused kulmineerusid eile Rakvere Spordihoones peetud finaaliga, kus SKA/Päästekool alistas 500 pealtvaataja ees RLV Massive’i 100:83 (poolaeg 43:44).

Mäng algas hooksalt ning mõlemad tabasid viskeid hästi, kui alguses said Päästekooli mehed kenasti vabatelt kohtadelt visata, siis veerandaja lõpuks said ka RLV Massive mehed tabavate kolmestega oma mängu käima ja suutsid veerandaja võita tulemusega 27:22

Teine veerandaeg kulges punkt-punkti mängus ning koos poolaja sireeniga tabatud kolmesega suutsid RLV Massive mehed minna  väiksele pausile minimaalses edus 44:43.

Teine poolaeg panid aga SKA/Päästekooli mängijad tempot juurde ning sundisid vastase hea kaitsega eksimustele ning preemiaks saadi lihtsaid korve kiirrünnakutest ja 78:67 eduseisus mindi vasta viimasele veerandile.

Mida mäng lõpupoole kulges seda selgemaks sai, et eelmise aasta karikavõitja võtab ka seekord oma ning lõpuvile kõlades olidki tablool numbrid 100:83, mis näitasid SKA/Päästekooli paremust.

Päästekooli ridades tegi suurepärase esituse Sven Pugonen, kes valiti ka mängu parimaks, lisaks 17 punktile 8 resultatiivsele söödule tehti tema takistamisel ka 5 viga. Riko Roosnurm panustas võitu 21 punkti, 10 lauapalli ja kolm tabavat kolmest.

RLV Massive’i parima oli täna Timo Eichfuss 18 punkti, 6 laua ja 2 kolmesega (tabas 4/2). Kristjan Kroos lisas 17 punkti.

Statistika:FIBA Box Score SKA vs RLV 29 December

Škoda Kossuliiga soovib kõigile pallivõluritele head vana-aasta lõppu ning sportlikku uut aastat!

Olgem terved ja püsige lainel!

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.