Aprillikuu ja hooaja parimad selgunud – Kristo Saage ja Ander Talu!

Škoda Kossuliiga aprillikuu ja kogu 2022/2023a. hooaja parimad selgunud!

Veel ennem kui suundume suvevaheajale kuulutame välja lõppenud hooaja parimad. Meistriliigas valiti aprillikuu parimaks mängijaks Kardo Kilk, kes playoffides näitas end kui meeskonna alustala. Veerandfinaali teises mängus paugutas mees Haljala NGU korvi koguni 43 silma, nendest 9 kolmest. Kokkuvõttes oli ta oma meeskonna edukam ka pronksimängus 22 punktiga (sh 4 kolmest).

Škoda Kossuliiga 2022/2023a hooaja parimaks mängijaks meistriliigas valiti SKA/Päästekooli mängumees Kristo Saage, kel õnnestus ainsana tulla kahel kalendrikuul parimaks (oktoober ja detsember). Lisaks olid ka suured teened Kristol Škoda Kossuliiga karikavõidu ja meistritiitli saamisel SKA/Päästekoolile. Kristo tegi karikafinaalis (mängu MVP) Päästekooli ridades suurepärase esituse, lisaks 23 punktile 8 lauapalli ning kuus tabavat kolmest. Meistriliiga finaalis suudeti samuti võit vormistada tänu tema mängujuhtimisele!

Esiliiga aprillikuu parimaks valiti Simuna SK mängumees Ander Talu, kes playoffides näitas tulist kätt – tema parimaks jäi 41 silma pronksimängus. Ander valiti ka esiliiga hooaja parimaks mängumeheks, sest viis kolmel korral kuu parima mängija tiitli Simunasse. Talu valiti jaanuaris, märtsis ja aprillis Škoda esiliiga kuu parimaks.

Kuu parimatele toimetavad liiga läbiviijad auhinnakotid kätte lähiajal.

Olgem terved ja püsige lainel!

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.