Škoda Kossuliigas algavad poolfinaalid ja valiti märtsi parimad

Škoda Kossuliigas käivituvad poolfinaalid ja Randel Rainer Lille ning Ander Talu said kuu parima mängija tiitli

Kossuliiga kõrgemas seltskonnas, meistriliigas, mängiti 2022/2023 hooajal põhiturniiril turniirisüsteemis kaks ringi põhimõttel üks kodus- ja teine vastase väljakul. Ning põhiturniiri järgselt asetusid meeskonnad veerandfinaalpaaridesse järgnevalt: 1JVBr vs Haljala NGU ning RSK Tarvas vs RHKK/Vinni-Pajusti Gümnaasium. Otse poolfinaali pääsesid põhiturniiri esimene RLV Massive ja teine SKA/Päästekool. Esimeses veerandfinaalis käis 1JVBr jõud Haljala NGU meeskonnast üle tulemustega 89:60 ja 92:66, seega kahe mängu kokkuvõttes liikus poolfinaali 55-punktise paremusega 1JVBr, kelle vastu astub SKA/Päästekool. Paari esimene poolfinaal mäng toimub 17.aprillil Väike-Maarja Spordihoones. Teises veerandfinaalis piirduti ühe mänguga ning RSK Tarva jõud oli ilmne, alistati RHKK/Vinni-Pajusti G. meeskond tulemusega 101:46 ning liiguti samuti 55 -punktilise eduga poolfinaali. Seal tuleb neile vastaseks RLV Massive meeskond ning nende mängude kokkuleppimine veel käib. Meistriliiga ajakava leitav siit. Poolfinaalid mängitakse 2 võiduni, kusjuures 1 ja vajadusel 3. mäng toimuvad kõrgema asetusega meeskonna koduväljakul!

Esiliigas on selgunud samuti kõik neli poolfinalisti. Veerandfinaalidest välusid võitjatena RSK sPORTKUNDA, Ilves Transport, Simuna Spordiklubi ja Škoda Rakvere meeskonnad. RSK sPORTKUNDA meeskond tuli välja raskest seisust, kui avamäng Alutagusele kaotati Iisakul tulemusega 66:51, siis kodus tehti korrektuurid ja saavutati vajalik võit tulemusega 78:57 ja edeneti poolfinaali. Kahe mängu kokkuvõttes alistas RSK sPORTKUNDA Alutaguse meeskonna kuue punktiga! Vastane neile tuli paarist Sõmeru vs Škoda Rakvere, kus samuti oli tuline heitlus veerandfinaalis ning kui esimese mängu võõral väljakul alistas Sõmeru Škoda meeskonna tulemusega 80:78. Siis teine mäng õnnestus Škoda Rakverel enda kasuks pöörata ning vastane alistati Sõmeru Spordihoones seisuga 76:71 ja liiguti poolfinaali kolme punktilise paremusega. Kolmandas veerandfinaalis alistas Ilves Transport kahe mängu kokkuvõttes Lüganuse 31 punktilise paremusega. Kui esimene mäng Lüganusel oli tasavägine ja lõppes seisuga 79:85 Ilvesele, siis kordusmäng oli juba ühte auku ja lõppes seisuga 92:67 ning Ilves Transport liikus poolfinaali. Neljandast veerandfinaalist liikus poolfinaali edasi Simuna Spordiklubi, kes võitis JaKon Ehitus/Tamsalu meeskonda võõral väljakul tulemusega 96:81 aga sai kodus “valusa” kaotuse, seisuks 72:73 aga piisav edu esimeses mängus viis edasi Simuna meeskonna kokkuvõttes 14 punktiga. Seega lähevad poolfinaalides vastamisi RSK sPORTKUNDA vs Škoda Rakvere ning teises poolfinaalis Väike-Maarja derby Ilves Transport vs Simuna Spordiklubi. Mängude ajakava leitav siit! Poolfinaalid mängitakse 2 võiduni, kusjuures 1. ja vajadusel ka 3. mäng toimuvad kõrgema asetusega meeskonna koduväljakul..

NB! Škoda Kossuliiga Rakvere Spordihallis toimuva medalimängude ajakava:

05.05.2023 kell 18.00 Škoda Kossuliiga esiliiga pronksimäng
                        kell 20.00 Škoda Kossuliiga meistriliiga pronksimäng

06.05.2023 kell 16.00 Škoda Kossuliiga esiliiga finaal

                        kell 18.00 Škoda Kossuliiga meistriliiga finaal 

Lääne-Virumaa Kossuliiga annab koostöös FIFAA’ga igal kuul välja kuu parima mängija auhinna ning kevadel nimetame ka meistriliiga ja esiliiga hooaja parimad mängijad. Siin on veebruarikuu meistri- ja esiliiga parimad:

 

Meistriliiga märtsikuu parimaks mängijaks osutus Randel Rainer Lille. RLV Massive meeskonna liider Lille panustas põhiturniiri võitu otsustavas mängus SKA/Päästekooli vastu 34 punkti, kusjuures kolmeseid tabas mees tervelt kaheksa.

Esiliiga veebruarikuu parim mängija on Ander Talu  Simuna Spordiklubi mängumees sahistas mängus Kadrina Karude vastu tervelt 55 punkti sealhulgas 9 kolmest!

Kuu parimatele toimetavad liiga läbiviijad auhinnakotid kätte lähiajal.

Olgem terved ja püsige lainel!

 

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.