Ander Talu

Škoda Kossuliiga jaanuarikuu parimad ning põhiturniiri hetkeseis

Lääne-Virumaa Kossuliiga annab koostöös FIFAA’ga igal kuul välja kuu parima mängija auhinna ning kevadel nimetame ka meistriliiga ja esiliiga hooaja parimad mängijad. Jaanuarikuus oli küll vähe mänge, kuid kummaski liigas kerkis siiski esile üks mängija, kelle sooritused kuu parima mängija tiitliga pärjatud saavad.

Meistriliiga jaanuari parim mängija on Tõnis Peil. Värske karikavõitja võitis mõlemad jaanuaris peetud kohtumised. Lähirivaalide omavahelises kohtumises 1JVBr vastu „paugutas“ ta koguni 44 punkti  s.h 8-kolmest. See on ka hetkel hooaja meistriliiga punktirekord.

Esiliiga jaanuarikuu parim mängija on taas korvpalli juurde naasnud Ander Talu. Teise ringi eel platsile naasnud Simuna Spordiklubi viskav tagamängija on tõstnud Simuna meeskonna kindlaks medalinõudlejaks. Jaanuaris alistati tema vedamisel kaks vastast veenva ülekaaluga. Anderi punktisaak lähirivaali JaKon Ehitus/Tamsalu vastu oli koguni 33.

Škoda Kossuliiga meistriliigas on põhiturniiril hetkel tabeliseis järgmine. Kuus mängu on pidanud võrdselt SKA/Päästekool, 1JVBr, RSK Tarvas ja Haljala NGU, neli mängu on hetkel pidanud RLV Massive ja RHKK Vinni-Pajusti Gümnaasium. Omavahel annab hetkel tabeliseis asetuse järgmise:

Turniiritabel

 

Aste madalamal esiliigas on seis üsna kirju ja tabel näeb välja järgmine:

Turniiritabel

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.