Karikavõistlustel selgusid poolfinalistid

Karikavõistlustel on kätte jõudmas kõige põnevam faas, sest selgunud on neli poolfinalisti, kes hiljemalt 22.12.2022 selgitavad välja need kaks meeskonda, kes 29. detsembril kell 19:00 Rakvere Spordikeskuses peetavas finaalmängus väljakule astuvad.

Karikatabeli ülemises pooles asuvad poolfinalisti selgitama 1JVBr ja RLV Massive.

Veerandfinaalis oli 1JVBr meeskond mäekõrguselt üle Alutaguse meeskonnast 102:59, võidumängus olid edukamad skoorijad sõurpoiste poolelt Mihkel Eesmaa 21 ja Marcus Merimaa 14 punktiga. Alutaguse vankrit vedas skoori tegemise mõistes Kert Kasemets 13 ja Robert Soidla 12 punktiga. Alutaguse kordusmängus loobus ning seega liikus poolfinaali 1JVBr, kes sai vastaseks RLV Massive meeskonna.

RLV Massive tegi Simuna SK sotid selgeks juba avakohtumises, mis võideti 80:48, esimeses veerandfinaal mängus panustasid võitjate ridades skoori enim Risto Puur ja Fred Liivak võrdselt 16 punktiga. Simuna SK skoori eest kandis enim hoolt Tanel Laumets 10 punktiga. Korduskohtumine oli vormistamise küsimus ning napp kaotus 73:67 viis Haljala meeskonna poolfinaali kokkuvõttes 26-punktilise paremusega. Kordusmängus andsid Massive’i võitu suurima panuse Joonas Vaino 15 ning Aron Kuusik 11 punktiga, Simuna SK võidumängu panustas Virmo Tammemägi 18 punkti.

Tänase seisuga on teada karikavõistluste tabeli ülemise poole 1JVBr vs RLV Massive poolfinaali toimumise ajad: esimene mäng 11.12.2022 kell 14:15 Võsu Spordihoones ja teine mäng 18.12.2022 kell 18:30 Tapa Spordihoones.

Tabeli alumises pooles selgitavad finalisti Rakvere Spordikool/Tarvas ja Väike-Maarja Päästekool.

Tulised lahingud veerandfinaalis pidasid maha RSK/Tarvas ja NGU Haljala, esimese mängu suutis tulemusega 77:75 enda kasuks pöörata NGU Hajala meeskond. Selles mängus olid tulemuslikud võitjate poolel Erkki Sillamaa 28 ja Karl-Peeter Kangus 21 punktiga, spordikooli poolelt vastasid Karl Ristna 19 ja Kevin Kello 16 punktiga. Teiseks mänguks olid mõlemad meeskonnad kohal oma parimas rivistuses ning pikema kõrre ning võidu napsasid spordikooli esindajad tulemusega 77:70 ning liikusid kahe mängu kokkuvõttes viie punktilise eduga poolfinaali. Teises veeranfinaalmängus panustasid võitajte poolelt enim Mihkel Kurg 22 punkti ja NGU Haljala poolelt, üleplatsi mehena, Eerik Sillamaa 23 sanga.

SKA/Päästekool panustas poolfinaali jõudmisse esimese mänguga, mis Škoda Rakvere vastu võideti 86:65. Teine mäng Rakveres möödus Väike-Maarja meeskonnale rahulikumas võtmes, kus mängu alguses kohe eest mindi ja vahepeal jub edu 30-punktiliseks kärises. Lõpptulemus 93:78 ja võit SKA/Päästekoolile. Esimes mängu parimad skoori tegijad SKA/Päästekooli poolelt olid Ivo Kitsing 33 ja Kristo Saage 18 punktiga. Škoda meeskonna skoori eest hoolitsesid võrdselt 16 silmaga Marek Pritsik ja Rainer Amor. Seega liikus antud paarist RSK/Tarvale poolfinaali vastaseks SKA/Päästekool.

Poolfinaalid peavad olema peetud 22.12.2022, edasi pääseb parem meeskond kahe mängu kokkuvõttes.

Karikafinaal toimub 29. detsembril kell 19:00 Rakvere Spordikeskuses

Olgem terved ja püsige lainel!

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.