Oktoobrikuu Kossuliigas

Põnevad kohtumised Kossuliigas ja oktoobrikuu liiga parimad!

Kõrgemas Kossuliiga meistriliigas on tabeliohjad hetkel 1JVBr käes, kes on kolmest kohtumisest võtnud kõik võidud. Kodusaalis võideti avavoorus RSK Tarva noori tulemusega 92:54, mängu parimad skooritegijad sõduritel olid Martin Laandu ja Marko Kuhi võrdselt 16 punktiga. Tarva ridades säras Kevin Kello 20 punktiga. Teises voorus alistati südika partii teinud NGU Haljala sats nende enda kodusaalis tulemusega 91:72, võõrsil mängul panustasid enim meeskonna skoori Marcus Merimaa ja Mihkel Eesmaa sarnaselt 16 punktiga. Kaotajatest tõusis üleplatsimeheks Karl-Peeter Kangus 25 silmaga. 1. novembril peetud võõrsil mängus Vinnis RHHK/Vinni.Pajusti G. vastu olid sõdurite võidunumbrid 95:74, kodumeeskonna eest jooksis ka väljakule kunagine Eesti koondise mängumee Reinar Hallik isiklikult. Paraku ei aidanud seekord Reinari kaks tabavat kolmest ja kuus punkti noori võidule, sõdurite tulemuslikumad olid selles kohtumises Oliver Reinol 25 punkti (s.h. 7-kolmest) ning Aaro Silla 17 punktiga. RHHK poiste skoori eest hoolitses enim Karel Pärnpuu 15 silmaga.

Teist tabelikohta hoiab SKA/Päästekooli meeskond, kes oli üle NGU Haljala meeskonnast tulemusega 117:51, mängu parimad SKA/Päästekooli poolt olid Kristo Saage 32 (s.h 9 kolmest) ja Riko Roosnurm 28 punktiga. Kaotajatest panustas enim skoori Karl-Peeter Kangur 16 punktiga. Teises oktoobrikuu kohtumises alistati RHKK/Vinni-Pajusti G. tulemusega 120:74, selle mängu skoori liidrid Päästekooli poolt olid Kristo saage 34, Ivo Kitsing 31 ja Tõnis Peil 28 punktiga. Kaotajate ridades jõutsid kahekohalise punktiarvuni Arys Irval 16 ja Karel Pärnpuu 11 silma.

Kolmandat tabelirida hoiab RLV Massive, kes alistas oma ainsas oktoobrikuu meistriliiga mängus noored Tarva pallurid tulemusega 82:69, antud mängu parimad RLV Massive ridades olid Fred Liivak 18 ja Randel Rainer Lille 13 silmaga. RSK Tarva skoori hoidsid üleval Kevin Kello ja Karl Ristna võrdselt 15 punktiga.

Meistriliiga tabeliseis seisuga 03.11.2022:

  1. 1JVBr 3 (võitu)- 0 (kaotust);
  2. SKA Päästekool 2-0
  3. RLV MAssive 1-0
  4. RSK TArvas 0-2
  5. RHKK/Vinni-Pajusti G. 0-2
  6. NGU Haljala 0-2

Kossuliiga esiliigas on tabeli esikoht jagamisel 4 võidu ja ühe kaotusega JaKon Ehitus/Tamsalu ja RSK sPORTKUNDA vahel, neist viimane võitis eile (02.11.2022)  omavahelise kohtumise Tamsalus tulemusega 72:61. Mängu parimad võitjate poolelt olid Madis-Järvepere Luik 14 ja Carel Pärn 13 silmaga ning kaotajate poolelt säras Karel Eesma 23 punktiga. Tabeli kolmandalt realt leiab mängu väehem pidanud Lüganuse meeskonna 3 võidu ja ühe kaotusega. Tabeli 4-5 kohta hoiavad hetkel Sõmeru ja Ilves Transport võrdselt 2 võidu ja 2 kaotusega.  Kohtadel 6-9 on meeskonnad saavutanud kõik ühe võidu, vastavalt siis: Kadrina Karud 1 võit ja 3 kaotust, Alutaguse 1-2, Škoda Rakvere 1-2, Simuna SK 1-2. Kuidagi ei ole leidnud oma head hoogu eelmise aasta karikafinalist “meie” kel kolmest peetud mängust veel võiduarve avamata.

Esiliiga tabeliseis leitav siit!

Lääne-Virumaa Kossuliiga annab koostöös FIFAA’ga igal kuul välja kuu parima mängija auhinna ning kevadel nimetame ka meistriliiga ja esiliiga hooaja parimad mängijad

Meistriliigas teeb kauneid esitlusi Kristo Saage, kes esindab SKA/Päästekooli. Oktoobri kuu mängudes paugutas mees keskmiselt koguni 33 punkti, kahe mängu peale tabas mees kolmepunkti joone tagant 16 korral!

Kossuliiga esiliigas on oktoobris enim vastastele meelehärmi valmistanud Lüganuse meeskonna mängumees Erik Raud, kes on keskmiselt vastaseid kostitanud 28,5 punktiga.

Kuu parimatele toimetavad liiga läbiviijad auhinnakotid kätte lähiajal.

Olgem terved ja püsige lainel!

 

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.