Lääne-Virumaa Kossuliiga esindajate koosolek

Lääne-Virumaa Kossuliiga stardib 16 meeskonna osavõtul

Kolmapäeval, 07. septembril toimus Rakveres Lääne-Virumaa Kossuliiga hooajaeelne koosolek. Kui mullu osales kahes liigas kokku 14 meeskonda, siis eelseisev hooaeg tõotab veelgi tulisemat võitlust medalite ja karikate nimel.

Hetkeseisuga on registreerunud võistkondi juba 16. Rakvere Spordikeskuse õppeklassis kolmapäeval toimunud koosolekul peeti koos võistkondade esindajatega nõu võistlussüsteemi puudutavate muudatuste osas, samas said meeskonnad registreeruda nii meistri- kui ka karikavõistlustele.

Tänase seisuga on avaldanud soovi osaleda Lääne-Virumaa Kossuliiga meistrivõistluste kõrgemal tasemel, meistriliigas, kuus meeskonda – RLV Massive, SKA/Päästekool, Rakvere Spordikool/Tarvas, 1. jalaväebrigaad  (kõik nimetatud meeskonnad osalesid ka möödunud hooajal) ning uute tulijatena NGU Haljala ning Reinar Halliku Korvpallikool/Vinni-Pajusti Gümnaasium.

Esiliigasse on seevastu tung suurem, sest registreerunud meeskondi on koguni 10 –  Sõmeru, Ilves Transport, Kunda, Simuna Spordiklubi, JaKon Ehitus/Tamalu, “meie” Toidukaubad, Lüganuse, Kadrina Karud, Škoda Rakvere.  Uustulnukana liitub meistrivõistlustega veel üks Ida-Viruma meeskond kelleks on Alutaguse.

 Koosoleku lõpul viidi läbi ka 9-meeskonna osavõtul toimuv karikavõistluste loosimine, fortuunana tõmbas Reinar Hallik paarid karikavõistluste loosis järgnevalt (tabelis):

Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõistlused 2022 tabel

Karikavõistluste tähtajad: 1/8 finaali mängud peavad olema peetud hiljemalt 16.10.2022, veerandfinaalid 20.11.2022, poolfinaalid 11.12.2022 ja karikafinaal Rakvere Spordikeskuses toimub 17.12.2022 kell 17:00

Lääne-Virumaa Kossuliiga meistrivõistlustega tehakse algust alates 03.10.2022

Püsige lainel!

Lääne-Virumaa Kossuliiga

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.