Võidukarikas

Hooaja kulminatsioon ning parimad mängijad!

Aprilli ja kogu hooaja parimad selgunud

Veel enne kui hakkavad hooaja kõige tähtsamad mängud täna Rakvere Spordikeskuses anname Teile teada, kes olid läbi hooaja parimad.

Meistriliiga aprillikuu parimaks oli Väike-Maarja Päästekoolis palliv Tõnis Peil, kelle vedamisel jõuti meistriliiga täna õhtusesse finaali. Tema aprillikuu saldo oli kahest mängus kaks võitu ning põhiturniiri viimases mängus RLV Massive vastu lajatas mees 26 punkti ja poolfinaalis 1JVBr korvi saatis Tõnis 22 silma. Kokkuvõttes on ka kogu hooaja parim meistriliiga mängija Tõnis Peil kes valiti lausa kolmel korral kuu parimaks (jaanuar, veebruar ja aprill).

Esiliigas osutus aprillikuu parimaks Kristo Saage, kes kõigis kolmes võidumängus kandis usinalt hoolt Ilves Transpordi skoori eest. Esiliiga veerandfinaalis tõi mees võõrsil mängides Simuna SK vastu lausa 33 punkti ja poolfinaalis Sõmeru mängus kostitas vastaseid 25 punktiga. Kogu hooaja kokkuvõttes pakkus Kristole kõva konkurentsi Eerik Sillamaa, mõlemad said hooaja jooksul esiliigas kahel korral kuu parimaks. Kaalukausi hooaja parima mõistes kallutas enda kasuks Kristo Saage just meeskonna jõudmisega finaali ehk esiliiga 2021/2022 hooaja parim pallivõlur Kristo Saage Ilves Transpordist.

Kuu parimad saavad auhinnakotid kätte finaalipäevadel!

 

Täna aga kõik sammud Rakvere Spordihoonesse, kus algusega kell 18:00 mängitakse välja pronksmedal RSK Tarva ja 1JVBr vahel ning kell 20:00 El Clásico” RLV Massive vs Väike-Maarja Päästekool!

Olgem terved ja püsige lainel!

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.