Karikavõistluste finaalis kohtuvad “meie” Toidukaubad ja 1JVBr

Laupäeval 18. detsembril algusega kell 13:00 selgitavad Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõitja meeskonnad kel pole karikafinaali varem asja olnud!

Pühapäeval 12.detsembril selgus tabeli alumiselt poolelt esimene karikafinalist, kui 1JVBr alistas kodusaalis üsna kindlalt, vaid viie mehega mängule saabunud NGU Haljala. Mängu tulemus oli peale lõpuvile kõlamist 96:71 sõdurpoistele. Sõduritel pääsesid väljakule kõik 12 ülesse antud meest ning mängu parimatena tõid võitjatele Kristofer Veismann 18, Janari Alavere 16 ja Hans Keskkülla 15 punkti. NGU Haljala meeste vankrit vedas harjumuspäraselt, oktoobrikuu parim Eerik Sillamaa 24 punktiga. Siit siis liikus kahe mängu kokkuvõttes 30-punktilise eduga finaali 1JVBr.

Täna esmaspäeva õhtul selgus, et karikafinaali vastaseks saab neile “meie” Toidukaubad, kes lülitas kahe mängu kokkuvõttes nelja punktiga, välja RSK Tarva noortemeeskonna. Kui Toidukaubad suutsid kodus kaotada mängu tulemusega 93-98, siis Rakvere Spordihallis suudeti teha vigade parandus ning tulemusega 100:91 liiguti finaali. Teise mängu võitu aitasid sepistada “meie” Toidukaupadel Erik Kaasik 30 ja Kristo Tammiksaar 25 punktiga, kaotajatest tõi Romet Ritari 20 punkti.

Seega on ajalugu tehtud ja laupäeval 18. detsembril algusega kell 13:00 kohtuvad Rakvere Spordihallis omavahel karikafinaalis “meie” Toidukaubad ja 1JVBr sõdurpoisid Tapalt.

Kõigile pealtvaatajatele infoks, kes seavad laupäeval sammud Rakvere Spordihoonesse:
Sissepääsul toimub vastavalt Eestis kehtivatele koroonaviiruse reeglitele Covid-19 kontroll.
Selleks on vajalik esitada koos isikut tõendava dokumendiga kas:
* Covid-19 vaktsineerimistõend
* Covid-19 läbipõdemise tõend (kehtib 6 kuud pärast haiguse põdemist)
Tõendi allalaadimiseks külasta eelnevalt patsiendiportaali aadressil digilugu.ee.
Infot vaktsineerimise kohta leiab aadressilt vaktsineeri.ee.
Kõik pealtvaatajad on kohustatud kandma mängusaalis maski.
NB! Kui enesetunne on kehv, siis säästa ennast ja teisi korvpallisõpru ning jää igal juhul koju või pöördu vajadusel perearsti poole.
Olgem terved ja püsige lainel!

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.