Ilves Transport

Karikamängudel teada veerandfinalistid ja Kossuliigas jätkuvad põhiturniiri mängud

Kaheksa tugevamat jätkavad karikamängudega ning Kossuliiga põhiturniir täies hoos

18. Oktoobril said selgeks kõik kaheksa meeskonda, kes jätkavad Kossuliiga karikavõistlustel kaheksa tugevama hulgas. Viimasena tagas pääsu veeradnfinaali NGU Haljala, kes alistas kahe mänu kokkuvõttes Škoda Rakvere “maagilise” kaheksa punktiga. Võidukas 86:74 edasipääsu mängus panustas enim NGU Haljala kontosse Kender Uukivi 21, Maganar Martins 19 ja Anton Tõštšuk 18 punkti. Kaotajaid ei aidanud ka üleplatsimehe Marek Pritsiku 24 punkti.

Vastane neile tuli paarist JaKon Ehitus/Tapa – RSK Tarvas 2 noortemeeskonnast. Siin olid jõuvahekorrad üsna ühte “väravasse” ning teise mängu võitsid Tamsalu mehed tulemusega 85:62 ja sammusid kahe mängu kokkuvõttes suure 34-punktilise eduga veerndfinaali. Teises mängus panustas võitu JaKoni meeskonnas Karel Eesmaa 19 ja Ergo Sildmets 16 silma, Tarva poolelt valmistasid enim peavalu vastastele Andro Martinsosn ja Karl Ristna võrdselt 11 punktiga. Seega kohtuvad veerandfinaalis omavahel NGU Haljala – JaKon Ehitus/Tapa ja esimene mäng toimub Tamsalus.

Karikatabeli alumise poole teises veerandfinaalis kohtuvad omavahel 1JVBr – RLV Massive. Sõdupoisid alistasid samuti kahe mängu kokkuvõttes suurelt Kadrina Karud ja said 42 punktilise eduga liikuda edasi kaheksa tugevama hulka. RLV Massive tegi aga juba esimeses mängus kõik selgeks ning teises kohtumises oli tegu pelgalt lõppseisu vormistamisega ning kokkuvõttes liiguti edasi 51 punktilise eduga. Selle veerandfinaali esimene mäng on toimumas juba 05. novemril algusega kell 19:15 Võsu Spordihoones.

Tabeli ülemistes veerandfinaalides kohtuvad omavahel RSK Tarvas – Väike-Maarja Päästekool ning Tööriistamarket/Lüganse ja “meie” Toidukaubad.

Kossuliiga meistrivõistlustel on käivitunud mõlemad nii meistri- kui esiliiga mängud. Meistriliigas on edukalt alustanud RLV Massive ja Väike-Maarja Päästekool, kes mõlemad alistanud RSK Tarva meeskonna. Tulemused leitavad kodulehelt: https://virukorvpall.ee/kalender/meistriliiga-tulemused/

Aste madalama esiliigas on sellel nädalal algamas juba nelja voor ning tabeli tippu on end rühkinud hetkel Ilves Transport, Simuna SK, NGU Haljala ja Sõmeru meeskonnad. Kõik mängude tulemused leitava siit:  https://virukorvpall.ee/kalender/esiliiga-tulemused/

Püsige lainel ja järgime kõiki kehtestatud reegleid!

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.