2019. aasta karikavõitja RLV Massive

1/8 Karikafinaalid lõpusirgel

18. oktoobril selguvad viimased Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõistluste veerandfinaalide paarid

Karikamängudega tehti juba algust 17. septembril, mil 1 JVBR võõrustas külla sõitnud Kadrina Karusi. Sõdurpoisid mängisid tempokalt ning esimene veerandaeg suutsid Karud nendega sammu pidada, veerandaeg 1JVBr-le tulemusega 24-22. Siis hakkasid lühikese pingiga karud väsima ja poolaeg kaotati 15 punktiga (53-38). Teisel poolajal panid ajateenijad kiirust veelgi juurde ning mänguaja lõppedes sirasid tablool nende võidunumbrid 104-71. Sellega astuti suur samm veerandfinaali poole. Võitjate ridades säras Kristofer Veismann 6 tabava kolmese ja 24 punktiga. Teda abistas Marcus Merimaa 15 ja Janar Sädeme 12 punktiga. Kaotajatest tegi enim peavalu sõduritele Erkki Sillamaa, kes kostitas vastaseid 34 punktiga. Kordusmäng Kadrinas oli aga tunduvalt tasavägisem ning tulemusega 78-69 võitis selle 1JVBr. Antud mängus oli Karude resultatiivseim Oliver Reinol, kes sahistas sõduritele seitse kolmepunktiviset. Ajateenijate poolt kandis hoolt skoori eest Hendrik Johann Kerm ja Hans Keskülla vastavalt 16 ja 14 punktiga. Siit liikus siis veerandfinaali 1JVBr, kes kahe mängu kokkuvõttes ületas vastast 42 punktiga.

Sõdurid ootavad nüüd vastast paarist RLV Massive – Simuna SK, kelle esimene omavaheline mäng Võsu spordihoones 9. oktoobril lõppes ilmse ülekaaluga Massive kasuks tulemusega 94-49. Võidule pandi alus esimes veerandajaga, mis võideti tulemusega 34-5 ning määravaks said siin kolmepukti visked mida tabati  RLV Massive poolt kogu mängu peale 16 korral. Võitjate skoor jagunes ühtlaselt ning enim panustasid Ken Kuber 16, Oliver Pere 14 ja Lauri Mets 13 punktiga. Simuna SK skoori aitas kasvatada Virmo Tammemägi 17 ja Alo Põldmaa 13 punktiga. Korduskohtumisele Simunasse läheb seega reedel RLV Massive soliidse 45 punktilise eduga.

1/8 veerandfinaali alumise kahvli teisel poolel läksid vastamisi Škoda Rakvere ja NGU Haljala. 4. oktoobril peetud esimesest mängust väljus võitjana Škoda Rakvere, kel õnnestus mäng võita tulemusega 67-63. Mäng ise oli hooaja algusele kohane – krobeline ja rohkete möödavisetega. Pikema õlekõrre tõmmanud Škoda Rakvere skoori aitasid kasvatada Rainer Amor ja Marek Pritsik võrdselt 17 punktiga. Kaotajatest säras värske täiendus Eerik Sillama 32 punktiga. Korduskohtumine toimub kõnealusel paaril 18. oktoobril Rahu Hallis algusega kell 20:15.

Škoda ja NGU paari võitjale tuleb vastaseks veerandfinaalis paari RSK Tarvas 2 – JaKon Ehitus/Tapa võitja. Esimese omavahelise kohtumise Vinnis võitsid JaKon-i mängumehed tulemusega 79-68. Tamsalu palluritest tegi kiiduväärt soorituse Karel Eesmaa 23 punktiga ning noorte Tarva pallurite skoori aitasid kasvatada Karl Ristna 15, Teiren Tõld ja Arden-Joosep LIppasaar võrdselt 11 punktiga. Paari korduskohtumine toimub reedel 15. oktoobril algusega kell 19:45 Tamsalu Spordihoones

Tabeli ülemisel poolel said otse loosiga veerandfinaali “meie” Toidukaubad ja Lüganuse ning RSK Tarvas saab omale vastaseks Väike-Maarja Päästekooli, kes liikus 1/8 finaalist mänguta veerandfinaali.

Mängudega tehti algust ka Kossuliiga esiliigas ning peale esimest vooru on juhtohjad haaranud eeldatavad favoriidid. Tulemused on leitavad Kossuliiga kodulehelt: https://virukorvpall.ee/

Peatse kohtumiseni

Püsige lainel

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.