Kossuliiga karikajahti alustab 13 meeskonda

Lääne-Virumaa Kossuliiga seitsmes hooaeg stardib traditsiooniliselt karikavõistlustega, kus sel hooajal osaleb 13 meeskonda. Valitseva karikavõitjana asub võistlustulle ka Rakvere Tarvas.

Esmaspäeval Rakveres toimunud koosolekul loositi karikasarjas osalemissoovi avaldanud meeskonnad paaridesse. Ainukesena paigutati neist ilma mängudeta teise ringi ehk kaheksa tugevama hulka mullune karikavõitja RSK Tarvas ning loosi tahtel sinna jõudnud Lüganuse ja “meie” Toidukaubad.

Fortuuna oli sel korral eriti armuline tabeli ülemise osa suhtes, kust leiab vaid kaks mullu meistriliigas mänginud meeskonda – RSK Tarvas ning Väike-Maarja Päästekool. Seega, on tabelit lähemalt vaadates üsna selge, et karikavõistluste poolfinaalidest võib leida kaks madalama liiga klubi. Avaringis lähevad omavahel vastamisi Päästekool ja Võsu  ning nende vastaseks on veerandfinaalis tiitlikaitsja RSK Tarvas. Lüganuse vastaseks on veerandfinaalis meie Toidukaupade meeskond.

Alumises tabeli pooles on aga ees oodata mitmeid põnevaid vastasseise. 1/8 finaalis kohtuvad Kadrina Karud sõdurpoistega ning RLV Massive peab tulise lahingu mulluse karikafinalisti Simuna SK vastu. Paaride võitjad kohtuvad veerandfinaalis. Alumises karika kahvlis kohtuvad vaid esiliiga satsid, Škoda Rakvere ristab piigid NGU Haljalaga ning Tapa/JaKon Ehitus võtab vastu noored RSK Tarva 2 mängumehed. Paaride võitjad selgitavad omavahel poolfinaali pääseja.

1/8 finaalid tuleb ära mängida hiljemalt 15. oktoobriks, veerandfinaalid 12. novebriks ja poolfinaalid 12. detsembriks. Finaal toimub Rakvere Spordikeskuses 18 detsembril.

Karikavõistluseid peetakse „kahest parem“ põhimõttel, ehk edasi järgmisesse ringi pääseb parem meeskond kahe mängu kokkuvõttes ning esimene mäng toimub tabelis allpool oleva meeskonna koduväljakul.

 

 

NB! Kossuliiga meistrivõistlused algavad oktoobris ning kõigil soovijatel on kuni 15. septembrini aega meeskond mängudeks registreerida!

Püsige lainel!

Lääne-Virumaa Kossuliiga

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.