Haljalas selgusid kolmanda 3×3 tänavakorvpalli etapi parimad

4. juulil selgitati Haljalas Lääne-Virumaa MV 3×3 tänavakorvpallis kolmanda etapi paremaid.

Pühapäevasel kuumal hommikul algusega kell 10:00 alustati mänge Lääne-Virumaa 3×3 tänavakorvpalli kolmanda etapi võidu nimel kolmes alagrupis. Kohale olid tulnud Lahemaa KK, Päästekool, RSK sPORTKUNDA, kes moodustusid A-alagrupi. B-alagrupis alustasid mänge  Aloha, NGU ja RLV Massive ja C alagrupis said omavahel mõõtu võtta Kullid, Last Dance ja Haljala NGU. A ja B alagrupist jõudsid otse poolfinaal mängudele Päästekool ja Aloha ning veerandfinaalidest liitus poolfinaali RLV Massive ja Haljala NGU. RLV Massive alistas veeranfinaalis Last Dance meeskonna tulemusega 16:11 ja Haljala NGU jaks käis üle üsna pingelises mängus RSK sPOTRKUNDA üle tulemusega 11:8. Poolfinaalis läksid kokku igipõlised rivaalid maakonna saalihooajal Väike-Maarja Päästekool ja RLV Massive. Kuigi RLV Massive mehed alustasid maruliselt ja läksid kahe minutiga 3:0 juhtima ei suudetud rohkem kaasa rääkida ja Tõnis Peili ja Kristo Saage eestevdamisel panid päästjad peale mõtlemisaega uue käigu ning mänguaja lõppedes näitas tabloo 19:8 Päästekoolile. Teises poolfinaalis olid NGU Haljala mehed tänu vendade Sillamaade heale mängule üle Alohast tulemusega 12:7. Kolmanda koha mängus suutsid RLV Massive mehed olla üle ALOHA-st tulemusega 13:9 ning said seega kaela pronksised medalid. Finaal oli kordus eelmisele Rakvere etapile, vaid selle vahega et Päästekoolil olid tagasi platsil Georg Tambre ja Tõnis Peil. Tänu kindlale mängu algusele suudeti võtta revans Rakveres saadud kaotuse eest, tulemusega 15:11.

Kolmanda koha saavutasid RLV Massive, kes mängis järgnevas koosseisus Allan Ehte, Joonas Vaino, Aron Kuusik, Hans Keskülla. Hõbedased medalid said kaela Haljala NGU mehed, kelle eest käisid väljakul Eerik ja Erkki Sillamaa, Virmo Tammemägi ja Magnar Martins. Võidukarika tõstsid seekord peakohale Kristo Saage, Tõnis Peil, Georg Tambre ja Ivo Kitsing

Haljala etapi paremusjärjestus:

1. Väike-Maarja Päästekool

2. Haljala NGU

3. RLV Massive

4. Aloha

5. RSK sPORTKUNDA

6. Last Dance

7. Kullid

8. Lahemaa KK

9. NGU

Vahekokkuvõte kolme etapi alusel (Võsu, Rakvere ja Haljala)

1. Väike-Maarja Päästekool 26 punkti;

2. Haljala NGU 20 punkti;

3. Aloha 19 punkti;

4. RLV Massive 14 punkti;

5. Kullid 13 punkti;

6. RSK sPORTKUNDA 11 punkti;

7. Kadrina Karud 8 punkti;

8. Lahemaa 7 punkti;

9. NGU 6 punkti;

10. BC Kuut 5 punkti;

11. Last Dance 4 punkti

12. Kohalikud 3 punkti

 

Nüüd kõik usinalt treenima, sest viimane Lääne-Virumaa MV 3×3 etapp toimub juba sellel laupäeval Võsul. Kuna soovijaid on omajagu tegid korraldajad otsuse, et kõik kes soovivad finaaletapist osa võtta saavad seda teha registreerides end siin: https://basket3x3.ee/voistlused-2021/. Palume kõigil soovijatel hiljemalt neljapäeval kella 20.00-ks meeskond registreerida, seejärel saab selgeks ka võistlussüsteem ja ajakava ning Võsul selgitatakse 2021 Lääne-Virumaa 3×3 MV meister!

17.07.2021 – Alexela 3×3 Võsu II 2021

Olgem terved ja püsige lainel!

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.