Esmakordselt selgusid Võsul Lääne-Virumaa 3×3 tänavakorvpalli avaetapi võitjad

Väike-Maarja Päästekool alistas RLV Massive 3×3 tänavakorvaplli finaalis tulemusega 17:14

Eile 30.05.2021 avati Võsul “Rannahooaeg” ning üritus kulmineerus 3×3 tänavakorvpalli etapiga nii Lääne-Virumaa meistrivõistluste, kui Alexele 3×3 amtööride etapiga, vastvalminud Võsu rannaväljakutel. Lääne-Virumaa 3×3 MV võttis osa 8 meeskonda, kes jagati kahte alagruppi ning osalejaid oli tulnud maakonna erinevatest nurkadest. Pallivõlureid oli saabunud Kundast, Rakverest, Haljalast, Võsult, Väike-Maarjast ja Simunast. Meeskonnad jagunesid kahte alagruppi ja välja mängiti kõik kohad, A-alagruppi kuulusid Väike-Maarja Päästekool, Aloha, RSK sPORTKUNDA ja NGU ning B-alagrupis alustasid RLV Massive, Lahemaa KK, Haljala NGU ja Kullid.

A-alagrupis sammus täiseduga veerandfinaali Väike-Maarja Päästekool kellele tuli seal vastaseks B-alagrupi neljas Kullid ning tulemusega 15:11 liikusid Päästekooli mängijad poolfinaali, kus saavutati RSK sPORTKUNDA üle kindel 21:9 võit ja oldigi finaalis.

B-alagrupist liikus sarnaselt alagrupi täiseduga võitnud RLV Massive veerandfinaali, kus alistati NGU üsna turvaliselt 21:7. Poolfinaalis saadi kirja võit Aloha üle tulemusega 13:7 ja finaal võis vanade rivaalide vahel alata.

Veel enne finaalmängu toimusid kohamämgud, kus selgitati välja kõigi kaheksa meeskonna järjestus. 7-8 koha mängus andis Lahemaa SK Haljala NGU-le loobumiskaotuse, kuna mehed olid üsna väsinud ja soovisid tervist hoida. 5-6 koha mängus alistasid Kullid tulemusega 21:8 NGU. Pronksimängus said kohalikud Aloha mängumehed samuti kindla võidu vigastusega kimpus olnud RSK sPORTKUNDA üle 21:10. Kolmanda koha medalid said kaela Jarlet Mägi, Karl-Peeter Kangur, Targo Tamm ja Rando Karpalov.

Finaalis saavutas tulemusega 17:14 võidu Väike Maarja Päästekool, kes mängis koosseisus Kristo Saage, Tõnis Peil, Georg Tambre ja Ivo Kitsing. Hõbedased medalid said kaela omale RLV Massive meeskonnast Aron Kuusik, Joonas Vaino, Sander Karro ja Hans Keskülla. Finaali ja kogu turniiri parimaks mängijaks valiti Päästekoolist Kristo Saage, kes finaalis tegi oma jätkuvalt terava viskekäega palju pahandust.

Lõplik paremusjärjestus:

  1. Väike-Maarja Päästekool;
  2. RLV Massive;
  3. Aloha;
  4. RSK sPORTKUNDA;
  5. Kullid;
  6. NGU;
  7. Haljala NGU;
  8. Lahemaa SK.

Nüüd kõik usinalt treenima, sest järgmine Lääne-Virumaa MV 3×3 etapp toimub juba Rakveres, allpool toimuvate etappide kuupäevad:

  • 12.06.2021 – Alexela 3×3 Rakvere 2021;
  • 04.07.2021 – Alexela 3×3 Haljala 2021;
  • 17.07.2021 – Alexela 3×3 Võsu II 2021 (finaalvõistlus kuhu pääseb varasemate tulemuste põhjal kaheksa paremat võistkonda).

Olgem terved ja püsige lainel!

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.