Ander Talu

Novembrikuu parimateks valiti Kossuliiga meistriliigas Ander Talu ja esiliigas Germo Veide

Lääne-Virumaa Kossuliiga annab koostöös FIFAA’ga igal kuul välja kuu parima mängija auhinna ning kevadel nimetame meistriliiga ja esiliiga hooaja parimad mängijad

Suure korvpalli kõrvale jätnud Ander Talu liitus sellel hooajal kohalikus Kossuliigas Simuna SK meeskonnaga ning suured teened karika poolfinaali edasipääsus, on ka temal. Esimeses mängus Päästekooli vastu sahistas mees kodusaalis vastastele 26 punkti ning ka teises mängus ei hoidnud ta end tagasi, mäng küll kaotati aga mees lisas oma kontosse 21 punkti s.h neli kolmepunktiviset. Lisaks alistasid Simuna SK mehed põhiturniiri mängul Anderi eestvedamisel RLV Massive ning seal panustas mees skoori 31 punkti s.h. viis kolmest.

Esiliigas tegi “meie Toidukaubad” meeskonnas mängiv Germo Veide novembris jõulised esitused. Järva-Jaanis kohaliku meeskonna vastu oli mees pidurdamatu ning karistas vastaseid 66 punktiga. Võidumängus Tamsalus panustas ta kontosse meeskonna parimana 20 “sanga” ning Tööristamarketile valmistas meelehärmi 26 punktiga. Novembrikuu viimases mängus Škoda Rakvere vastu oli isiklik punktisaak 41.

Kuu parimatele toimetavad liiga läbiviijad auhinnakotid kätte lähiajal.

Olgem terved ja püsige lainel!

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.