Karikaloosimise tulemused 31.08.2020

Kossuliiga alustab karikavõistlustega

Lääne-Virumaa Kossuliiga kuues hooaeg stardib 05.oktoobril põhiturniiriga. Üle mitme aasta selgitatakse lisaks Kossuliiga paremikule välja Lääne-Virumaa meistrid korvpallis!

Lääne-Virumaa Kossuliiga alustab septembris karikavõistlustega, kuhu registreerus 14 meeskonda. Seda on ühe võrra rohkem, kui eelmisel juubeli hooajala. 1/8 paaride mängud peavad olema peetud hiljemalt 15. oktoobriks ning veerandfinaalid 15. novembriks. Karikafinaali esialgne kuupäev Rakvere Spordihallis on planeeritud 18. detsembriks.

Lääne-Virumaa Kossuliiga eesmärk sellel hooajal on selgitada välja hooaja 2020/2021 Lääne-Virumaa Kossuliiga meister ja karikavõitja meeste korvpallis ning Lääne-Virumaa meister meeste korvpallis. Jah täpselt, üle mitme aasta – viimati selgus maakonna meister 2014/2015 hooajal!

Kossuliiga põhiturniiri koosseisud selguvad hiljemalt 20. septembriks, kui lõppeb meeskondade nimeline registreerimine. Seejärel algavad põhiturniiri mängud nii meistri-, kui esiliigas ning meistrid selguvad kevadel Rakvere Spordihoones.

Siinkohal on kõigil võimalus oma meeskond kokku panna ja osaleda korvpalli mängudel 2020/2021 hooajal Kossuliigas.

Püsige lainel

Lääne-Virumaa Kossuliiga

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.