Taavi Veevo läbimurdel

Testturniiril kaotuseta kolm meeskonda.

Kaks vooru enne testturniiri lõppu on 16 meeskonna seas hetkel kolm kaotuseta meeskonda: RSK Tarvas, RLV Massive ja Väike–Maarja Päästekool.

 

A alagrupp

Järjekordse võidu sai kirja RSK Tarvas, alistades Rakvere Spordihallis Sõmeru meeskonna tulemusega 95:63. Kindel võit vormistati teisel poolajal tulemusega 47:24. Tarvase skoori eest kandsid hoolt Marcus Merimaa 26 ja Marko Kuhi 10 punktiga. Sõmeru resultatiivseim oli Andres Saukas 21 punktiga.

SK KNT alistas kodusaalis külla sõitnud Järva – Jaani noorte meeskonna tulemusega 130:52. Kunda alustas mängu bravuurikalt, võites esimese veerandi seisuga 41:8 ning hoog ei raugenud ka järgmistel veerandaegadel. Võitu andsid suurima panuse Sten Pobbul 25 punktiga, lisaks veel viis mängijat said kirja kahekohalise punktisumma. Kaotajate poolelt vedasid mänguvankrit Uku Pilv ja Raigo Prants, vastavalt 18 ja 17 punktiga.

Tuline heitlus toimus Väike – Maarjas reedel 8. novembril, kus kohalik BGM Ehitus võttis vastu RSK Tarva noortemeeskonna. Kodumeeskond alustas mängu resultatiivselt, võites esimese veerandaja 36:18. Teisel veerandajal tulid Vaido Rego hoolealused mängu tagasi ja poolajavileks näitas tabloo viiki 50:50. Kolmandal veerandajal jätkus suureskooriline mäng ning enne viimast veerandaega olid mängunumbrid 83:82 kodumeeskonnale. Viimasel veerandajal võttis Tarvase mänguohjad enda kätte, visates Tarva 21 punktist 17, seejuures 4 kolmepunktiviset järjest. See oli BGM Ehitusele liig ja Tarvas võttis raske võidu tulemusega 103:94. Tarvase poolelt olid resultatiivseimad Marcus Merimaa 31 ja Kristjan Kroos 23 punktiga. Kodumeeskonna skoori eest hoolitsesid Erkki Sillamaa 23 ja Henri Matikainen ning Janari Taar võrdselt 17 punktiga.

Laupäeval 9. novembril sõitis Škoda Rakvere külla Simunasse. Esimesel veerandajal kostitas kodumeeskond vastaseid 5 kolmesega ja skoor tablool pärast kümmet minutit näitas 29:13. Teisel veerandil mäng rahunes ja poolajale mindi 46:26 Simuna eduseisus. Kolmas veerand mängiti viiki ja lõppskooriks kujunes kindel võit Simunale numbritega 91:61. Simuna resultatiivseimad olid Veiko Kabral 23 ja Eerik Sillamaa 17 punktiga. Škoda poolt vastasid Elvis Efert 17 ja Jagmar Kraav 16 punktiga. Huvitava faktina võib välja tuua, et Simuna kõik vabavisked teenis Virmo Tammemägi, tabades 12 viskest 11. Škoda teenis kokku 24 vabaviset, realiseerides neist 11.

Pühapäeval kohtusid Haljalas RLV massive ja SK KNT meeskond. Mäng oli algusest peale pingeline ja kummalgi tiimil ei õnnestunud edu sisse mängida. Esimese poolaja lõpuks õnnestus SK KNT-l välja võidelda nelja punktiline edu (40:44). Otsustavaks sai mängu kolmas veerandaeg, mille Massive võitis 28:17. Edu suudeti hoida ja lõppskooriks kujunes 86:79 kodumeeskonnale. RLV poolt tegid enim skoori Sander Karro 23, Lauri Leppik 18, Erik Kaasik 17 punktiga. Kunda skooritegemise eest hoolitsesid Madis-Järvepere Luik 17, Rauno Saar 15 ja Sten Pobbul 13 punktiga.

 

B – Alagrupp

Neljapäeval 7. novembril kohtusid Väike – Maarjas Ilves Transport ja Päästekool. Võrdsete meeskondade heitlust jagus esimese poolaja lõpuni, mille võitis 1 punktiga Päästekool (35:36) Otsustavaks sai kolmas veerandaeg, mille Päästekool võitis 31:13 ja kogu mängu 84:56. Päästekool näitas väga head tabavust kaugvisetel. Kokku tiimi peale 15 kolmest (Tõnis Peil 6). Ilves Transporti resultatiivseim oli Rivo Täheste 20 punktiga ja Päästekoolil Taavi Leinart 22 punktiga.

Reedel 8. novembril läksid Haljalas vastamisi kohalik SK Aaspere ja külla sõitnud JakonEhitus/Tapa. Esimest võitu jahtiv SK Aaspere alustas hästi ja suutis vastased hoida esimesel veerandajal vaid 9 punkti peal, visates ise 14. Vastane teisel veerandil võlgu ei jäänud, visates 23 punkti 14 vastu. Pärast kolmandat veerandaega oli SK Aaspere veel mängus, kuid siis oli ka kõik ja jõud rauges.. JakonEhitus/Tapa võitis viimase veerandi tulemusega 30:15 ja sellega oli mäng otsustatud. Lõppskooriks 59:73 JakonEhitus/Tapale. Külalismeeskonna skoori eest hoolitsesid Karel Eesmaa 25 ja Henry Kaevu 10 punktiga. Kodumeeskonna resultatiivseimad olid Aivo Aru 20 ja Tanel Toomejõe 19 punktiga.

Laupäeval 9. novembril toimus B – Alagrupis 2 mängu.

Kadrinas kohtusid Meie Toidukaubad ja    Tööriistamarket. Mänguväljakul Meie Toidukaubad  hõreda koosseisuga Tööriistamarketile külalislahkust ei näidanud, võites poolaja 47:16. Sellega oli ka mäng otsustatud ja Meie võidunumbriteks tablool oli 105:51.Meie resultatiivseim oli Raigo Pärs 22 punktiga ja Tööriistamarketil Rasmus Lempu 13 punktiga. Käe said valgeks kõik mõlemas meeskonnas platsil käinud mängijad.

B – Alagrupi nädala viimases mängus kohtusid Maidla kooli spordihoones Lüganuse ja 1JVBR. Sõdurid tulid kohale vaid viiekesi, kuid andsid korraliku lahingu. Esimene veerandaeg lõppes viigiga 21:21, poolajale mindi Lüganuse juhtimisel 53:45. Sõdurid võitlesid ennast mängu tagasi ja viimasele veerandile mindi Lüganuse 1 punktilises eduseisus. Külalistele sai saatuslikuks vahetusmeeste puudumine (5 veaga lahkus mängust Marek Uusoja ja mäng lõpetati neljakesi) ja Lüganuse väga hea tabamine kaugelt. Viimase veerandi võitis Lüganuse 18:12 ja sellega ka kogu mäng 85:78. Lüganuse eest tegi enim skoori Henry Tammann 29 punktiga ja Erik Raud 28 punktiga (tabades 8 kolmepunkti viset, neist 4 järjest 2 veerandaja alguses) Ajateenijate poolelt Tauri Miggur 31 ja Riko Roosnurm 19 punkti.

Algav nädal vähendab kaotusteta meeskondade hulka, kuna testturniiri kuuenda vooru mängude hulgas lähevad omavahel neljapäeval 14 novembril kell 19.15 Haljalas kokku RLV Massive ja RSK Tarvas. Kogu testturniiri ajakava leitav siit: https://virukorvpall.ee/kalender/testturniir-ajakava/

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.