Aare Halliko

Korvpallikohtunike koolitus Rakveres – pühapäeval, 15. septembril!

Kõik Lääne-Virumaa korvpallikohtunikud on oodatud koolitusele! Pühapäeval 15. septembril kell 12:00 on oodatud kõik lauakohtunikud ning kell 15:00 väljakukohtunikud. Seminar toimub Rakvere Spordikeskuses ning koolitajaks on Aare Halliko.

Seminari käigus käiakse läbi kehtivad korvpallireeglid – lisaks teooriale on suur rõhk ka praktilistel näidetel. Atesteerimisele on oodatud kõik eelnevalt litsentsi omavad väljaku- ja lauakohtunikud. Samuti on oodatud uued kohtunikud, kes juba maakondlikul tasemel tegutsevad, kuid sooviksid end nüüd proovile panna ka kõrgemal tasemel.

Koolitus on kõigile tasuta, kuid koha peal on võimalik vormistada ka 2019/2020 korvpallihoaoja litsents.

Väljakukohtunik
Väljakukohtunik sooritab seminari käigus teoreetilise testi – 25 küsimust korvpalli reeglitest.

Väljakukohtuniku litsentsitasu on 30 EUR.

Lauakohtunik
Lauakohtunik sooritab seminari käigus teoreetilise testi – 25 küsimust korvpalli reeglitest, mis puudutavad lauakohtunike tegevust. Soovituslik lugemine enne koolitusele tulemist:
http://www.basket.ee/et/kohtunike-dokumendid?document_id=286&action=download

Test sooritatrakse interaktiivselt.

Lauakohtuniku litsentsitasu on 15 EUR.

Noorkohtunik
Noorkohtunik saab vilistada ainult noorteliigade mänge.

Noorkohtuniku litsentsitasu on 30 EUR.

Komissar
Kommisari litsentsitasu on 15 EUR

Seminarile tulijatel palume kaasa võtta interneti ühenduse võimalusega nutiseade (telefon, tahvel, arvuti). Litsentsi vormistamise ajal tuleb allkirjastada ka kohtuniku deklaratsioon. Litsentsi eest tuleb tasuda koheselt vormistamise ajal. Kui mõne kohtuniku litsentsi eest tasub klubi, tuleb selles osas eelnevalt ühendust võtta Aare Hallikoga – aare@basket.ee, 52 72 354.

Tuletame meelde, et Eesti Korvpalliliidu võistlustel on lubatud kasutada ainult litsentseeritud lauakohtunikke ning mängudele määratakse ainult litsentseeritud väljakukohtunikud.

Operatiivse asjaajamise huvides paluvad korraldajad huvilistel end eelregistreerida aadressil mikko.virkala@rescue.ee. Koolitusel saab osaleda ka eelregistreerumiseta.

 

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.