Kadrina Karud

Karud tõusid mäekõrguse võiduga meistriliiga võitjaks!

Lääne-Virumaa Kossuliiga 2018/2019 meistriliiga meister on Kadrina Karud, kes nokauteeris finaalis Väike-Maarja Päästekooli 101:69!

Karud panid korraliku viskepeo püsti kohe avaminutitest, kui tabavate kaugvisete toel kiirelt 12:2 eduseisu asuti. Esimesest kohmetusest ülesaanuna Päästekool küll kosus, kuid avaperiood kuulus siiski Karudele 22:16. Pöörases hoos oli Kadrina meeskonna leegionär ja mängu MVP Gregory Clay Foster, kes tabas nii lähedalt kui kaugelt. Tema tegutsemine sütitas ka ülejäänud meeskonda, kes teise veerandajaga vahe enam kui 20-punktiliseks kasvatas – poolajal näitas tabloo vaheks juba 54:30.

Teist poolaega alustas Päästekool oluliselt emotsionaalsemalt ja innukamalt. Kümme punkti suudeti kaotusseisust ka tagasi mängida, kuid veerandaja lõpus viisid kaugvisked Kadrina meeskonna taas püüdmatusse kaugusesse. Otsustavat perioodi alustasid Andres Sõbra hoolelaused seisul 78:56 ning vägeva tuhhi toel vormistati võidunumbriteks 101:69.

Vägeva etteaste pakkus pealtvaatajatele Gregroy Glay Foster, kes viskas 40 punkti, noppis 4 lauapalli, jagas kaaslastele 6 resultatiivset söötu ning tegi 4 vaheltlõiget. 18 punktiga panustasid võitu Allan Ehte ja Lauri Mets. 13 minutit mänguaega teeninud Gert Kullamäe sopsas ühe kaugviske ning kogus oma saldosse 3 punkti.

Päästekooli poolel vastas Kristo Saage 25 punktiga, kuid tujutu tegutsemine päädis kahe tehnilise veaga, mistõttu mängu lõppu pidi värvikas mängumees saaliukselt jälgima. Veiko Simm lisas 15 punkti ning kaksikduubliga sai hakkama 14 punkti ja 10 lauapalli kogunud Ekke Lõhmus.

Mängu statistika on leitav siit.

Väike-Maarja Päästekool
Väike-Maarja Päästekoolile kuuluvad 2018/2019 hooaja meistriliiga hõbemedalid (foto: Ain Liiva)

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.