Andres Sõber

EELVAADE: kas veerandfinaal kujuneb Karudele kergeks jalutuskäiguks?

Meistriliiga teises veerandfinaalis kohtuvad põhiturniiri kolmas meeskond Kadrina Karud ning kuuendaks platseerunud Lüganuse. Kas favoriidina seeriale vastu minev Kadrina meeskond suudab oma paremuse maksma panna või suudab Lüganuse üllatuse serveerida?

Kadrina Karud lähevad seeriale vastu väga hea emotsiooniga, sest neljapäeval purustati Eesti korvpalli meistrivõistluste teise liiga veerandfinaalis Tartust külla sõitnud Terminal Oil meeskond koguni 132:55!

Meeskonnad on sel hooajal omavahel mõõtu võtnud neljal korral ning kõigis mängudes on Karud oma paremuse kindlalt maksma pannud. Sügisel karikavõistluste 1/8 finaalis olid Kadrina meeskonna võidunumbrid kodusaalis 96:73 ning paar päeva hiljem võõrsil 101:82.

Põhiturniiril kujunes jõudude vahekord skoori mõttes sarnaseks – kodusaalis oli Karude võidutulemus 86:74 ning põhiturniiri lõpu eel alistati Lüganuse koguni 81:49.

Põhiturniiri mängijate registreerimise tähtaja eel täienesid Kadrina Karude read nii Gregory Clay Fosteri kui Gert Kullamäega. Neist Foster on Kossuliigas kaasa teinud kahes kohtumises ning visanud keskmiselt 37,5 punkti mängus (!), legendaarsel Kullamäel on oma debüüt veel aga tegemata.

Poolfinaali 1JVBr vastu pääseb parem meeskond kahe mängu kokkuvõttes. Seeria esimene kohtumine toimub laupäeval 23. märtsil kell 13:00 Maidla kooli spordihoones, korduskohtumise aeg on veel teadmata.

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.