Märt Ait

SK KNT naaseb Järva-Jaanist raske võiduga

Esiliigas sai raske võidu SK KNT, alistades võõrsil Järva-Jaani Gümnaasium/Peetri kooli 69:60

Järva-Jaani pääses küll kohtumise alguses juhtima, kuid Janar Sädeme ja Denis Takovenko kolmeste järel kaldus kaalukauss SK KNT poolele. Paar minutit enne veerandaja lõppu juhtis Kunda meeskond 6 punktiga, kuid teisele veerandile mindi siiski vaid minimaalses eduseisus 17:16. Teisel perioodil haaras kodumeeskond taas juhtohjad enda kätte, kuid pikalt eduseisu nautida ei lastud, sest vastased tegid 12:0 spurdi ning asusid poolajaks 34:29 juhtima.

Kolmandal veerandajal jätkus punkt-punkti heitlus. Kundal oli võimalus küll eduseisu kasvatada, kuid seda ei kasutatud ära ning otsustavale veerandajale mindi vastu seisul 50:45. Neljanda perioodi algul õnnestus SK KNT’l vahe juba ka 9-punktiliseks kasvatada, kuid kolm minutit enne normaalaja lõppu tuli kodumeeskond taas vaid nelja punkti kaugusele. SK KNT siiski kätte võidetud edu enam käest ei andnud ning võttis raske 69:60 võidu.

Võitjate poolel tegi enim skoori Märt Ait, kes kogus 25 punkti. Kaotajatel kerkis 18 punktiga resultatiivseimaks Martin Kasemetsa.

SK KNT on 10 võidu ja 9 kaotusega turniiritabelis 7. kohal. Järva-Jaani Gümnaasium/Peetri kool on turniirtabelis 10. kohal, olles kogunud 4 võitu ning 15 kaotust.

Alusta vestlust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.